March 23, 2023

Kjo është zhurma që bën kamioni elektrik Tesla Semi

Sunday, 06 December 2020 22:01
Ai pritej të fillonte shitjet në 2019, por fokusi i Tesla në Model 3 dhe Model Y ndikuar edhe nga pengesat e Covid19, bënë që…

Kina nxjerr flotën e parë të taksive pa shofer rrugëve të Shenzenit

Thursday, 03 December 2020 18:31
Në garën se kush do i sjellë më parë taksitë që voziten pa pilot, Kina hedh një hap më përpara. AutoX është kompania e parë që do…

Volvo përdor teknologjinë e video games për të sjellë makina më të sigurta

Thursday, 19 November 2020 14:33
Dedikimi i Volvos për inovacion në siguri është tashmë më se i ditur në komunitet. Fushe e cila kërkon teste e teste pafund.  Në vend…

Motorri elektrik i BMW duket sikur ka dalë nga e ardhmja

Thursday, 12 November 2020 00:09
Që kompanitë tradicionale të mjeteve me karburant të djegshëm, duan të kalojnë nga energjia elektrike kjo tashmë është e qartë. Ndër më të vendosurit për…

Ky është VW Golf R i 2022

Wednesday, 04 November 2020 22:11
Krijuar vite më parë me synim qytetarin mesatar, Volkswagen Golf vazhdon të mbetet në zemrat e kujtdo shoferi që ka shpenzuar sado pak kohë me…

Ja si do ishte një Rolls-Royce Cullinam monster truck

Tuesday, 03 November 2020 13:58
Ëndrra janë, bën vaki edhe dalin. Një ëndërr më vete të shihje se si ajka e luksit Britanik, prodhuesi i automjeteve Rolls-Royce, prezantoi pak vite…

Një kryevepër si Bugatti Bolide

Thursday, 29 October 2020 21:54
Dishepujt e supermjeteve italiane nuk do të ta falnin nëse emrin e kësaj krijese do ta shqiptoje me theks amerikan, ndaj vëre theksin tek o-ja.…

Waymo dhe Daimler do të sjellin kamiona pa shoferë

Tuesday, 27 October 2020 17:42
Edhe një tjetër profesion rrezikohet nga puna e automatizuar ndërsa një gjigand si Daimler shpall planet për të sjellë kamionë automatikë. Gjigandi i automjeteve, prodhuesi…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Gisela Shabani