January 28, 2023

Autobuzi pa shofer në Mbretërinë e Bashkuar transporton për herë të parë pasagjerët përmes Forth Road Bridge

Wednesday, 25 January 2023 00:47
Grupi i pasagjerëve që mund të shikoni në foton e mësipërme janë pasagjerët e parë në Mbretërinë e Bashkuar që kanë udhëtuar me një autobus…

Toyota ka në plan të ofrojë transformimin e makinave të vjetra në modele miqësore ndaj mjedisit

Monday, 16 January 2023 23:39
Toyota ka një ide për t’i bërë makinat më miqësore ndaj mjedisit, dhe në këtë plan nuk përfshihen vetëm makinat e reja elektrike. CEO Akio…

Bordi i Sigurisë së Transportit në SHBA shfaq shqetëtsimet mbi peshën e rendë të makinave elektrike dhe përfshirjen e tyre në aksidente

Friday, 13 January 2023 09:52
Drejtuesja e Bordit të Sigurisë së Transportit Kombëtar, Jennifer Homedy, shfaqi gjatë ditës së mërkurë shqetësimet që bordi kishte mbi rreziqet e sigurisë që makinat…

Kia vlerësohet me çmimin “Prodhuesi i vitit” nga TopGear.com Awards

Friday, 13 January 2023 09:46
Kia vlerësohet me çmimin “Prodhuesi i Vitit” nga 2022 TopGear.com Awards, duke e mbyllur vitin në një nivel të lartë. Ky është viti i dytë…

BMW vazhdon të shtojë planet e abonimit për makinat, kësaj here do të kërkojë $105 në vit për ndezjen e makinës në distancë

Tuesday, 10 January 2023 09:55
BMW ka vendosur të shtojë numrin e planeve të abonimit për shërbime “të veçanta” në SHBA. Kompania ka zbuluar se 5 shërbime të tjera në…

Hartat e reja HD të Google Maps do të vijnë fillimisht në makinat elektrike të Volvo dhe Polestar

Saturday, 07 January 2023 09:10
Google sapo ka prezantuar një version të ri HD të Google Maps për makina në sistemin operativ Android Automotive. Hartat HD do të ofrojnë detaje…

CES 2023: Google i jep një rifreskim mjaft të nevojshëm dizajnit të Android Auto

Friday, 06 January 2023 09:13
Të gjithë përdoruesit e Android do të jenë më të kënaqur kur të dëgjojnë se Google ka prezantuar një rifreskim në dizajnin e Android Auto,…

CES 2023: BMW prezanton makinën koncept i Vision Dee e cila ndryshon ngjyrë si një kameleon

Friday, 06 January 2023 09:03
BMW ka prezantuar një makinë të re koncept të quajtur i Vision Dee gjatë Consumer Electronics Show (CES) 2023. Kjo makinë është një kameleon i…
Page 1 of 33

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo