March 23, 2023

2023 Ferrari Purosangue debuton me katër dyer, katër sedilje dhe një V12

2023 Ferrari Purosangue debuton me katër dyer, katër sedilje dhe një V12

Rivali i Ferrarit ndaj Lamborghini Urus nuk do të sakrifikojë performancën apo pasionin për prakticitetin.
I quajtur Purosangue, modeli i ri i bashkohet një formacioni që përfshin gjithçka, nga Roma elegant dhe 296 modern te SF90 i pazbutur dhe 812 luksoz.

 

ferrari_purosangue_geek_room_albania_3.jpg

Konfigurimi i Purosangue vërtet bën një rast që ky Ferrari të jetë më shumë një makinë sportive e fryrë me katër dyer sesa një makinë sportive në mes të rrugës.

 

ferrari_purosangue_geek_room_albania_1.jpg

Ferrari po distancohet nga ideja se modeli i ri është, në fakt, një automjet sportiv. “Ne nuk po e quajmë atë një SUV” këmbëngul CEO i Ferrarit, Benedetto Vigna.

 

ferrari_purosangue_geek_room_albania_2.jpg

 

ferrari_purosangue_geek_room_albania_4.jpeg

Wednesday, 14 September 2022 10:21

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Gisela Shabani