June 25, 2022

Njihuni me makinën koncept Scenic Vision që Renault do të prezantojë gjatë VivaTech 2022

Njihuni me makinën koncept Scenic Vision që Renault do të prezantojë gjatë VivaTech 2022

Geek Room së bashku me Vodafone do të jenë të pranishëm në një ndër eventet më të mëdha të teknologjisë në botë, VivaTech 2022, për t’ju njohur me projektet më të reja që do të prezantohen.

web.jpg

Një ndër këto projekte shumë interesante do të jetë dhe makina koncept Renault Scenic Vision. Makina është ndërtuar mbi një arkitekturë tërësisht të re e cila është dizenjuar për t’ju përshtatur të gjithë përdoruesve duke siguruar komfortin dhe sigurinë maksimale.

scenic_vision_preshow-165.jpg

Një ndryshim kryesor në këtë projekt është rritja e shikueshmërisë në ekranin qëndror me 24%. Për të siguruar këtë shikueshmëri të rritur, Renault Scenic Vision vjen me një ekran tepër të madh të vendosur në pjesën ku fshirësja e xhamave mbështet shumë pranë vijës horizontale. Në këtë mënyrë përmirësohet njëkohësisht dhe siguria e drejtuesve dhe personave në makinë.

r-dam_1408459.jpg

Falë një sistemi njohës të fytyrës kjo makinë do të mund të identifikojë secilin prej përdoruesve të makinës dhe të zhbllokohet automatikisht sapo përdoruesi të afrohet. Dyert do të hapen pasi të shtypet butoni me logon e Renault në pjesën anësore të tyre.

new-project-6.jpg

Për të bërë ambientin e brendshëm sa më tërheqës, në pjesët anësore të dyerve janë përfshirë disa shirita me drita LED, të cilat krijojnë një atmosferë shumëngjyrëshe duke shtuar ndjesinë e komfortit.

r-dam_1407538-1.jpg

Për tu njohur nga afër me këtë makinë koncept, ju ftojmë na ndiqni në rrjetet sociale.

Tuesday, 14 June 2022 00:13 Last modified on Tuesday, 14 June 2022 09:43

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019