May 30, 2020

Sony surprizon në CES me Vision-S

Vlerëso këtë lajm
(1 Vote)
Sony surprizon në CES me Vision-S

Supriza më e madhe e Sony këtë CES nuk ishte PS5 por Vision-S Concept, një makinë elektrike në stil shumë japonez. Ajo përbëhet nga 33 senorë, ekrane këndgjerë, ekrane në pjesën e pasme, audio 360` dhe ndërlidhje aktive me drejtuesin.

"Ky produkt simbolizon kontributin tonë në të ardhmen e lëvizshmërisë" tha Kenichiro Yoshida, CEO i Sony

Vision-S nuk mendohet të jetë në treg dhe as nën logon e Sony por ky koncept tregon qartë për synimet e reja të kompanisë.

sony_car4.PNG

sony_car2.PNG

sony_car3.PNG

 

Tuesday, 07 January 2020 10:53 Last modified on Tuesday, 07 January 2020 10:57

Geek Room on Instagram