June 13, 2021

Përse Clubhouse është aplikacioni më i nxehtë i momentit?

Saturday, 13 February 2021 17:50
Aplikacioni më i nxehtë i momentit edhe pse i jo i hapur për publikun është Clubhouse.  Që nga koha kur ligjërata e Elon Musk arriti në…

Google Chrome po teston scroll-imin midis tab-eve të hapura

Saturday, 13 February 2021 11:34
Zakoni i hapjes së qindra tab-eve njëkohësisht do të bëhet edhe më i menaxhueshëm tashmë në Chrome. Përdorues në Chrome 88 janë duke testuar me…

Nëse iPhone të lajmëron që disa aplikacione të Google janë të rrezikshme, është bug

Thursday, 11 February 2021 13:53
Disa aplikacione të Google në iOS janë duke shfaqur tabela shqetësuese të cilat në kohë kur nuk i besojmë dot as miqve tanë në WhatsApp, sigurisht…

Apple Maps do të të mundësojë më në fund të raportosh pengesat, aksidentet dhe radarët

Wednesday, 10 February 2021 21:51
iOS 14.5 duhet të vijë së shpejti dhe Geek Room ka përgatitur një listë me të rejat që priten nga ky përditësim.Megjithatë lajme fantastike na…

Reels me logon e TikTok nuk do të jenë prioritet për Instagram

Wednesday, 10 February 2021 16:16
Instagram Reels është një sukses i platformës. Ajo lindi në një moment kur TikTok ishte mes goditjeve dhe bllokimeve në disa tregje si India dhe…

Si po vidhen llogaritë tona në WhatsApp dhe si duhet të mbrohemi?

Monday, 08 February 2021 21:51
Pak ditë më parë, në profilin e Instagram të Geek Room nisëm të marim disa raportime mbi llogari WhatsApp-i të cilat po vidhen fare lehtë…

WhatsApp do të shtojë një skedë më vete për përmendjet që të kanë bërë në grupe

Monday, 08 February 2021 20:32
Mënyra si mësojmë për opsionet e reja që do t vijnë në WhatsApp është nëpërmjet planit beta. E mesa duket në versionin beta qenka pikasur një…

Microsoft lançon një menaxhues password-esh i cili funksionon me të gjitha platformat

Monday, 08 February 2021 14:43
Tmerri i të mbajturit mend të username dhe password-eve të të gjitha faqeve ku duhet të futesh ka një zgjidhje më në fund. Microsoft prezanton…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo