June 09, 2023

Instagram sjell mesazhet në web

Tuesday, 14 January 2020 18:16
Duke nisur nga sot, një pjesë shumë e vogël e përdoruesve të Instagram kanë provuar të shkëmbejnë mesazhe nga versioni web i aplikacionit. Përmes një…

Instagram përmirëson Boomerang për të sfiduar efektet e TikTok

Saturday, 11 January 2020 17:08
Pesë vite pas lançimit të "Boomerang", më në fund Instagram ka vendosur të përmirësojë shërbimin me 4 efekte të reja të cilat pritet të sjellin…

TikTok shpallet i padëshiruar për ushtrinë amerikane

Thursday, 02 January 2020 00:04
Ushtarët e Ushtrisë Amerikane nuk duhet të përdorin më TikTok në asnjë smartphone në pronësi të qeverisë. Vendimi vjen pas dyshimeve se aplikacioni i kompanisë…

Zbulohen të dhënat e 267mil përdoruesve të Facebook

Saturday, 21 December 2019 16:28
Emra, numra telefoni dhe karta ID të përdorura në Facebook, shumica të shtetasve amerikanë, janë zbuluar prej dy javësh në dark web. Të dhënat konfidenciale…

Instagram forcon luftën kundër bullizmit në rrjet

Wednesday, 18 December 2019 11:44
Përmes një deklarate për shtyp të pak orëve më parë, Instagram ka njoftuar një shërbim të ri në rrjetin social i cili falë Inteligjencës Artificiale…

Google Play Store refuson kërkesën absurde që Epic Games bëri për të favorizuar Fortnite

Tuesday, 10 December 2019 00:10
Prej kohësh përdoruesit e Android kanë mundur të shkarkojnë Fortnite Mobile vetëm përmes website të Epic Games ose Game Launcher të Samsung, ndryshe nga ato…

Spotify mund Apple në përmbledhjen e vitit 2019

Saturday, 07 December 2019 21:41
Një tjetër vit po mbyllet dhe Spotify ka gjetur mënyrën më cool për të përmbledhur këngët dhe artistët e tu të preferuar. Përmes “Wrapped” të…

Politikat anti-bullizëm po diskriminojnë personat me aftësi të kufizuara dhe LGBTI në TikTok.

Tuesday, 03 December 2019 12:14
Rritja e numrit të personave të diskriminuar në TikTok detyroi kompaninë që në Shtator të merrte një vendim pak të çuditshëm. Sipas burimeve të brendshme,…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo