June 13, 2021

Instagram fsheh aksidentalisht likes dhe irriton shumë persona

Wednesday, 03 March 2021 23:51
Ditën e martë Instagram fshehu për disa orë në mënyrë aksidentale numrin e “likes” për shumë përdorues dhe ato humbën toruan. Ky ndryshim erdhi pa…

Instagram do të lejojë 4 përdorues të futen në livestream njëherazi

Monday, 01 March 2021 22:01
Instagram po zgjeron funksionalitetin e Live që të përfshijë më shumë se dy përdorues në një Live Stream. Platforma prezantoi Live Rooms, e cila do…

Clubhouse po regjistron bisedat tuaja, por ka probleme dhe më shqetësuese

Sunday, 28 February 2021 01:14
Rrejti i ri social po mbledh më shumë të dhëna se ju mendonit. Si gjithmonë, problemi zakonisht qëndron në gjetjen e balancës midis mbrojtjes së…

Ligji i privatësisë kibernetike në SHBA detyron TikTok të paguajë $92 milion

Sunday, 28 February 2021 00:06
Pronari i aplikacionit të famshëm TikTok, ByteDance ka pranuar të paguajë $92 milionë në një marrëveshje me SHBA pasi u akuzua se aplikacioni ka dështuar…

Update i ri i Telegram shton opsionin auto-delete për të gjithë mesazhet, ftesa me afat kohor dhe më shumë

Friday, 26 February 2021 22:40
Kompania Telegram shpërndau në një postim në blog update-in e aplikacionit me opsione të reja si fshirja automatike e mesazheve, ftesa me afat kohor dhe…

Zoom do të sjellë closed captions për të gjithë përdoruesit gjatë këtij viti

Thursday, 25 February 2021 23:52
Zoom është shprehur se planifikon që përgjatë këtij viti t’i ofrojë të gjithë përdoruesve, duke përfshirë dhe ato me një free plan, closed captions. Ky…

YouTube do të ndihmojë prindërit të zgjedhin përmbajtjen që fëmijët mund të shohin

Wednesday, 24 February 2021 22:52
YouTube sapo prezantoi “supervised experiences”, një opsion që i lejon prindërit të kontrollojnë përmbajtjen që mund të shohin fëmijët e tyre. Sipas një postimi në…

Spotify do të vijë me një abonim high-end, Spotify HiFi

Monday, 22 February 2021 21:54
Kompania Spotify publikoi sot planet për të sjellë një shërbim të ri high-end, të quajtur Spotify HiFi, së bashku me update të ri që përfshin…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo