August 11, 2022

Pas dominimit të tregut të videove, TikTok po konsideron të përfshihet dhe në tregun e muzikës

Saturday, 30 July 2022 10:00
Kompania mëmë e TikTok, ByteDance, ka aplikuar për një markë në U.S. Patent Trademark Office për një shërbim të quajtur “TikTok Music”. Nëpërmjet këtij aplikimi…

Ja se si të shmangni rekomandimet në feed-in e Instagram për 1 muaj të plotë

Saturday, 30 July 2022 09:58
Ne mësuam gjatë këtyre ditëve se Instagram ka vendosur të bëjë një hap pas me ndryshimet e fundit të platformës, që e bënin atë shumë…

Instagram do të nisë të pyesë disa përdorues për racën dhe etnicitetin e tyre

Friday, 29 July 2022 18:40
Instagram do të nisë të pyesë disa përdorues nga SHBA për racën dhe etnicitetin e tyre në mënyrë që të studiojë se si grupe të…

Instagram do të tërhiqet nga disa ndryshime në platformë për momentin

Friday, 29 July 2022 08:41
Instagram ka vendosur të bëjë një hap pas në ndryshimet e fundit pas shumë kritikave të lindura në rrjetin social, përfshirë këtu dhe personi i…

Facebook raporton rënie të fitimeve për herë të parë pas kaq shumë kohësh

Thursday, 28 July 2022 10:18
Periudhës dhjetë vjeçare të Facebook me rritje të përvitshme të fitimeve duket se i ka ardhur fundi. Rrjeti social raportoi për herë të parë pas…

Drejtuesi i Instagram ka një lajm të keq për Kim Kardashian: “Ne do të vazhdojmë të shtojmë më tepër video”

Wednesday, 27 July 2022 07:05
Drejtuesi i Instagram, Adam Mosseri, dëshiron të tregojë se kompania do të vazhdojë të mbështesë akoma më shumë formatin e videove në platformë. Përmes një…

Meta shton një tag të ri në Horizon World, duke i hapur kështu rrugën përmbajtjeve VR +18 në platformë

Saturday, 23 July 2022 14:52
Meta po shton llojet e përmbajtjeve që janë të lejuara në shfaqen në botën virtuale të Horizon World, duke shtuar një tag të ri +18…

Instagram do të kthejë çdo video më të shkurtër se një TV Show në një Reel

Saturday, 23 July 2022 09:37
Instagram po përpiqet gjithnjë e më tepër t’i ngjasojë TikTok, për shkak të suksesit të madh që videot e shkurtra kanë patur në këtë platformë.…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019