October 18, 2021

TikTok sapo arriti një moment historik, të cilin vetëm Facebook e ka arritur më parë

Thursday, 15 July 2021 00:45
TikTok është shkarkuar më tepër se 3 miliardë herë në të gjithë botën. Kjo është një shifër historike, të cilën vetëm Facebook dhe grupi i…

Facebook do të shpërndajë $1 miliardë për krijuesit gjatë 2022

Thursday, 15 July 2021 00:40
Facebook ka planifikuar të shpërndajë $1 miliardë drejt krijuesve gjatë vitit të ardhshëm si pjesë e një përpjekje për t’i tërhequr ata drejt shërbimeve të…

Instagram teston “reshare” sticker, i cili e bën më të vështirë shpërndarjen e postimeve në Stories

Wednesday, 14 July 2021 00:22
Instagram nuk dëshiron që ju t’i bezdisni miqtë tuaj me të gjithë postimet që i shpërndani në Stories. Prandaj, ditën e sotme aplikacioni ka filluar…

3 hapa për t'i mësuar TikTok se çfarë pëlqeni të shihni në For You page

Wednesday, 14 July 2021 00:13
Faqja kryesore e TikTok quhet For You page, ku shfaqen video që ju pëlqejnë. Për të përcaktuar se cilat video i pëlqejnë përdoruesve të caktuar,…

Tani ju mund të aplikoni për një vend pune përmes TikTok

Thursday, 08 July 2021 00:58
TikTok ka nisur testimin e një shërbimi që lejon përdoruesit të aplikojnë për një pozicion pune në kompani si Chipotle, Target dhe Shopify përmes një…

10 aplikacione në Play Store vjedhin të dhënat e regjistrimit në Facebook

Tuesday, 06 July 2021 00:39
Google po mundohet shumë që të mbajë aplikacionet e dyshimtë jashtë Play Store, por kur ke mbi 1 milionë aplikacione që update-ohen vazhdimisht, është e…

Kompania “mëmë” e TikTok ka filluar shitjen e AI të aplikacionit drejt klientëve të tjerë

Tuesday, 06 July 2021 00:32
ByteDance, kompania mëmë e TikTok ka filluar të shesë AI e aplikacionit. Divizioni i ri i quajtur BytePlus ka listuar në website klientët të cilët…

WhatsApp do të lejojë përdoruesit të zgjedhin kualitetin e videos që shpërndajnë me miqtë

Sunday, 04 July 2021 01:33
WhatsApp është gjithmonë duke ndryshuar dhe duke u përmirësuar. Së fundmi falë WABetaInfo ne mësuam se shërbimi “Expiring media” po prezantohet tek përdoruesit e versionit…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo