June 08, 2023

Facebook do t’ju lejojë të aksesoni inbox-in pa patur nevojë që të shkarkoni Messenger në pajisjen tuaj

Thursday, 09 March 2023 19:20
Facebook eleminoi mundësinë që ju të aksesonit inbox-in nga aplikacioni që në vitin 2014. Ky vendim ishte pjesë e një strategjie për të nxitur sa…

WhatsApp do të lejojë përdoruesit të caktojnë një datë që të largohen automatikisht nga grupet

Thursday, 09 March 2023 19:14
WhatsApp ka nisur testimin e një shërbimi të ri që do të lejojë “skadimin” e një group chat-i pas një kohe të caktuar në platformë.…

WhatsApp do ta bëjë më të thjeshtë që përdoruesit të refuzojnë përditësimet në kushtet e shërbimit

Tuesday, 07 March 2023 19:49
WhatsApp ka arritur një marrëveshje me Bashkimin Evropian pas ndryshimit të politikave të privatësisë në platformë gjatë vitit 2021. Pas diskutimeve me Komisionin Evropian dhe…

Përgatituni për shërbimet e reja mjaft të rëndësishme që do të vijnë së shpejti në WhatsApp

Sunday, 05 March 2023 13:53
WhatsApp njihet nga përdoruesit si një aplikacion që ofron një eksperiencë mjaft të mirë për komunikimin me miqtë si dhe shpërndarjen e fotografive, videove apo…

Aplikacioni Lemon8 nga ByteDance është “një Instagram plot me reklama”

Saturday, 04 March 2023 09:47
Ndoshta ju nuk keni dëgjuar ndonjë deklaratë të veçantë nga ByteDance, kompania mëmë e TikTok, megjithatë kjo kompani ka prezantuar pa shumë zhurmë një aplikacion…

TikTok do të “limitojë“ përdorimin e platformës deri në 60 minuta për të gjithë personat nën 18 vjeç

Friday, 03 March 2023 00:12
TikTok ka lajmëruar se do rifreskojë platformën me disa shërbime të reja që kanë si qëllim të reduktojnë kohën që përdoruesit në moshë të re…

Snapchat po prezanton chatbot-in e integruar të fuqizuar nga ChatGPT

Tuesday, 28 February 2023 10:11
Snapchat po prezanton një chatbot të ri të integruar në aplikacion që fuqizohet nga ChatGPT i OpenAI. CEO Evan Spiegel tregon se ky shërbim po…

Ky aplikacion VR ju lejon të ripërjetoni çaste nga e kaluara që janë regjistruar në smartphone në 3D

Monday, 27 February 2023 09:55
Përjetimi i momenteve nga e kaluara jonë mund të duket si një skenë nga seriali i Netfilx Black Mirror, mirëpo kjo teknologji do të lejojë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo