June 09, 2023

Amazon po mendon të prezantojë një browser të ri

Thursday, 16 March 2023 00:04
Me sa duket kompania e themeluar nga Jeff Bezos, Amazon, po planifikon të prezantojë së shpejti një browser, i cili mund të jetë shumë i…

WhatsApp po përgatitet të lançojë shërbimin e ri të editimit të mesazheve

Wednesday, 15 March 2023 00:48
Aplikacioni më i përodrur në botë i komunikimit nëpërmjet mesazheve po përgatitet të prezantojë një shërbim të ri i cili pritet prej shumë kohësh nga…

Google prezanton shërbime të reja AI në Gmail, Docs, Sheets dhe Slides

Wednesday, 15 March 2023 00:41
Google ka lajmëruar se do të sjellë disa shërbime të reja AI për aplikacionet e Workspace si Google Docs, Gmail, Sheets dhe Slides. Përmes shërbimeve…

Instagram vendos të largojë nga platforma të gjitha shërbimet për NFT pas vetëm 9 muajsh

Wednesday, 15 March 2023 00:39
Pas eksperimentimit prej 9 muajsh me non-fungible tokens (NFT), Meta ka vendosur të ndërpresë mbështetjen e këtij formati në Instagram dhe Facebook. Përdoruesit nuk do…

Bing ka tashmë mbi 100 milionë përdorues aktivë falë implementimit të chatbot

Saturday, 11 March 2023 10:13
Kush nga ne do ta kishte menduar se do të përdornim ende Bing në vitin 2023 me dëshirën tonë të plotë? Yusuf Mehdi, zëvëndës presidenti…

Meta nuk do të ofrojë më bonuse për krijuesit e Reels në Instagram dhe Facebook

Saturday, 11 March 2023 10:08
Meta ka vendosur të ndalojë programin që bënte të mundur pagimin e bonuseve drejt krijuesve të Reels që arrinin një shikueshmëri të lartë. Ky program…

Dizajni i ri i Spotify sjell muzikën dhe podcastet tuaja të preferuara në një feed të ngjashëm me TikTok

Friday, 10 March 2023 09:57
Spotify ka vendosur që të ridizenjojë faqjen kryesore në aplikacion, me qëllimin që të bëjë më të thjeshtë për përdoruesit që të gjejnë këngë apo…

Discord do të shtojë në platformë chatbot-in e ri të fuqizuar nga AI me emrin Clyde

Friday, 10 March 2023 09:49
Discord lajmëroi ditën e enjte se do të prezantojë shërbime të reja të fuqizuara nga inteligjenca artificiale në platformë, të cilat do të ndihmojnë duke…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo