May 28, 2022

Tinder më në fund guxon të sjellë video-telefonatat

Thursday, 09 July 2020 00:05
Mënyra si Tinder ka funksionuar tradicionalisht, me sa duket pas kaq kohësh do t'i nënshtrohet ndryshimeve të konsiderueshme. Pasi të jenë bërë "Match" dy përdoruesit…

Yamaha po teston një aplikacion për brohoritje virtuale në stadium

Wednesday, 08 July 2020 23:41
Nëse do e kishe lexuar këtë lajm disa muaj më parë do të të ishte dukur çmenduri, por sot duket si një gjë krejt e…

Ndryshime në Instagram: komentet mund të bëhen pin si dhe një buton i dedikuar blerjeve

Wednesday, 08 July 2020 15:02
Shifrat gjigande të përdorimit të rrjeteve sociale, vënë përpara përgjegjësisë të gjitha kompanitë, sado të mëdha qofshin.Detyra e tyre parësore mbetet krijimi i një ambienti…

Në të ardhmen aplikacionet e Facebook do të komunikojnë lirshëm mes tyre

Tuesday, 07 July 2020 14:43
Facebook duket se është përqëndruar fort në krijimin e një lidhjeje solide midis aplikacioneve të saj. Sipas një raporti, në të ardhmen përdorues të aplikacioneve…

TikTok rrezikon të ndalohet edhe në USA

Tuesday, 07 July 2020 12:53
Telashet duket se nuk kanë fund për TikTokun teksa ditën e hënë Sekretari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Mike Pompeo, tha për mediat se…

Portrait Mode tani edhe në videot e iPhone

Tuesday, 07 July 2020 12:44
Përpara 4 vjetësh, me ardhjen e iPhone 7 Pro, Apple mahniti një botë të tërë me efektin bokeh në Portrait Mode. Koncepti i thjeshtë i fokusimit…

Ky ndryshim në Google Chrome do të na kursejë deri në 2 orë bateri

Monday, 06 July 2020 15:40
Google Chrome është e njohur për efikasitetin me të cilin kryen detyrat, ama nga ana tjetër është mjaft e famshme edhe për konsumin e tepruar…

Aplikacionet falas të kësaj jave për Android dhe iOS

Sunday, 05 July 2020 12:25
Kur sheh një shifër të caktuar anash një programi, natyrshëm je skeptik për sa dobi mund të të sjellë. E vetëm nëse e di mirë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019