June 08, 2023

WhatsApp po përgatit një shërbim për dëgjimin e mesazheve zanore vetëm një herë

Saturday, 25 March 2023 12:59
Në pjesën më të madhe të kohës ne përdorim mesazhet e shkruajtura për të komunikuar me miqtë tanë, mirëpo ndonjëherë keni dëshirë të shpërndani një…

Utah ndalon përdorimin e rrjeteve sociale për të gjithë personat nën 18 vjeç pa lejen e prindërve

Saturday, 25 March 2023 11:25
Spencer Cox, guvernatori i Utah, ka firmosur ligje të reja të cilat detyrojnë të gjithë personat nën 18 vjeç të marrin leje nga prindërit e…

WhatsApp në Windows suporton tashmë video-telefonatat me 8 pjesëmarrës

Friday, 24 March 2023 04:00
WhatsApp ka rifreskuar shërbimet e aplikacionit për Windows, në mënyrë që ai të jetë sa më i ngjashëm me aplikacionin për mobile. Përmes një lajmërimi,…

Instagram ka nisur të vendosë reklama në rezultatet e kërkimit

Thursday, 23 March 2023 08:36
Më tepër reklama do të vijnë së shpejti në Instagram, dhe kësaj here ato do të pushtojnë dhe seksionin e rezultateve të kërkimit. Përmes një…

Microsoft mund të prezantojë dyqanin e ri të lojrave në iPhone gjatë vitit të ardhshëm

Tuesday, 21 March 2023 08:13
Drejtuesi i sektorit gaming në Microsoft ka treguar se kompania po planifikon të prezantojë dyqnin e saj të aplikacioneve, kryesisht për të ofruar lojrat e…

Themeluesi i Instagram tregon se ka ardhur koha që të përdorim një rrjet të ri social

Sunday, 19 March 2023 17:05
Kur Kevin Systrom dhe Mike Krieger krijuan Instagram, ato ndoqën valën e ndryshimeve të mëdha teknologjike duke ndërtuar një gjë të vogël të dobishme. iPhone…

WhatsApp sjell seksionin “Groups in common” të integruar në shiritin e kërkimit në versionin beta

Saturday, 18 March 2023 12:29
Platforma e komunikimit nëpërmjet mesazheve WhatsApp po përgatit të lançojë një shërbim të ri për të gjithë përdoruesit të quajtur “Groups in Common”, që lejon…

Jeni të mërzitur nga përmbajtjet në TikTok? Mjafton një reset për zgjidhjen e këtij problemi

Friday, 17 March 2023 08:02
TikTok ka nisur t’i ofrojë përdoruesve që të nisin gjithçka nga e para në rast se janë mërzitur me postimet që i shfaqen gjithnjë e…
Page 7 of 103

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo