June 08, 2023

WhatsApp ka nisur ridizenjimin e aplikacionit për Android, duke e bërë atë shumë të ngjashëm me aplikacionin në iOS

Friday, 07 April 2023 08:22
WABetaInfo ka zbuluar një informacion të ri në postimin në të fundit në ëebsite në lidhje me WhatsApp për Android. Me sa duket kompania po…

TikTok gjobitet me $15.9 milionë nga rregullatorët në Mbretërinë e Bashkuar për shkak të keqpërdorimit të të dhënave të fëmijëve

Wednesday, 05 April 2023 00:49
Rregullatori i privatësisë ka gjobitur TikTok ditën e martë me $15.9 milionë pasi konstatoi se kompania ka keqpërdorur të dhënat e fëmijëve dhe ka shkelur…

NY Times konfirmoi se nuk do të paguajë për t’u verifikuar në Twitter dhe platforma i heq menjëherë verifikimin

Tuesday, 04 April 2023 08:32
Twitter ka nisur t’i heqë shenjën e verifikimit të gjitha adresave të cilat kanë qenë më parë të verifikuara, por që kanë lajmëruar se nuk…

Së shpejti ju mund të kyçni chats të caktuara në WhatsApp dhe t’i aksesoni vetëm nëpërmjet shenjës së gishtit

Tuesday, 04 April 2023 08:21
Disa prodhues të smartphone-ve Android ofrojnë mundësinë që ju të kyçni aplikacionet e instaluara në pajisje duke i aksesuar ato vetëm nërpërmjet shenjës së gishtit.…

Algoritmi që Twitter përdor për të rekomanduar postime është publikuar tashmë në GitHub

Sunday, 02 April 2023 15:18
Pothuajse 1 vit pasi Elon Musk dha idenë që Twitter duhet të bëjë publik algoritmin e përdorur për të rekomanduar postime, kompania e publikoi source…

Ja përse aplikacionet e argëtimit nuk lejohen të përdoren në smartphone-t e zyrtarëve francezë

Friday, 31 March 2023 00:37
Qeveritë dhe institucione të ndryshme në mbarë botën kanë nisur të ndalojnë përdorimin e TikTok në smartphone-t e përdorur nga zyrtarët e lartë shtetëror për…

Instagram ju lejon që të bëni bookmark postime të ndryshme në një hapësirë të përbashkët me miqtë tuaj

Wednesday, 29 March 2023 23:16
Në 2017, Instagram prezantoi shërbimin e ri për ruajtjen e postimeve në një hapësirë të caktuar të quajtur “collections”, ku përdoruesit mund të organizonin postimet…

Adresat e paverfikuara në Twitter nuk do të mund të votojnë në sondazhe dhe postimet e tyre nuk do të rekomandohen nga algoritmi

Wednesday, 29 March 2023 05:09
Twitter do të ndalojë rekomandimin e postimeve të bëra nga adresat e paverifikuara në feed-in “For You” duke nisur nga data 15 prill. Kjo gjë…
Page 6 of 103

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo