January 29, 2022

“Themelet” e algoritmit të TikTok

Wednesday, 08 December 2021 09:37
Algoritmi shumë i sofistikuar dhe i suksesshëm i TikTok është ndëtuar në bazë të 2 gjërave: mbajtjes për sa më gjatë të përdoruesve në aplikacion…

Instagram do të përfshijë shërbimet e reja të kontrollit prindëror vitin e ardhshëm

Wednesday, 08 December 2021 09:33
Adam Mosseri, CEO i Instagram, tregoi përmes një postimi në blog se platforma ka vendosur të prezantojë shërbimet e reja të kontrollit prindëror duke filluar…

Shërbimi i ri në WhatsApp ju lejon që të fshini chat-et automatikisht

Monday, 06 December 2021 21:45
WhatsApp ka vendosur t’i shtojë funksionalitetin e shërbimit disappearing messages, i cili lejon përdoruesit të zgjedhin nëse dëshirojnë të fshijnë mesazhet e tyre automatikisht pas…

Mesazhet e reja në Edge përpiqen që të ndalojnë njerëzit që të shkarkojnë Chrome

Friday, 03 December 2021 09:30
Microsoft nuk ka qenë asnjëherë një fans i faktit se përdoruesit e Windows shkarkojnë Chrome në PC e tyre në vend që të përdorin Edge,…

WhatsApp dhe iMessage janë burimet kryesore të informacionit për FBI

Thursday, 02 December 2021 00:58
Në treg gjenden shumë aplikacione të ndryshme komunikimi, dhe shumë prej tyre mundohen të ofrojnë politikat më të mira në lidhje me sigurinë dhe privatësinë.…

Shikoni të gjithë aplikacionet fituese të Google Play’s Best of 2021

Wednesday, 01 December 2021 09:11
Siç kishte premtuar, Google Play ka prezantuar më në fund fituesit e çmimeve Best of 2021. Këtë vit çmimet u zgjeruan nga aplikacionet dhe lojërat…

Autoritetet britanike detyrojnë Meta që të shesë Giphy

Wednesday, 01 December 2021 09:08
Autoriteti Britanik i Konkurencës dhe i Tregut (CMA) ka detyruar Meta të shesë motorin e kërkimit gif-sharing të quajtur Giphy. Blerja e Giphy u finalizua…

Spotify do të eleminojë Car View dhe pse nuk ka gati një shërbim zëvëndësues për të

Sunday, 28 November 2021 09:28
Spotify ka treguar se do të eleminojë shërbimin Car View nga aplikacioni, duke e bërë atë më pak shpërqëndrues dhe më të lehtë për t’u…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019