May 18, 2021

Shërbimi i ri i TikTok frikëson Mark Zuckerberg

Thursday, 20 February 2020 19:02
Siguria, sidomos ajo e fëmijëve në rrjet, është një nga faktorët kryesorë që mund të diferencojë një social media nga një tjetër. Prej kohësh TikTok…

Një mesazh fake për kurimin e Coronavirus po qarkullon në Whatsapp

Tuesday, 18 February 2020 10:45
Ndërkohë që Coronavirus po vazhdon të përhapet me shpejtësi dhe rastet e vdekjeve shtohen, online po qarkullon një mesazh i cili pretendon se ka gjetur…

Këto janë 4 ndryshimet që do të vijnë në Whatsapp

Sunday, 16 February 2020 18:49
Whatsapp, i cili sot numëron mbi 2 bilion përdorues në të gjithë botën, është gati të lançojë katër shërbime të reja në javët që vijnë.…

Këto 17 app po ju shfaqin reklama të padëshiruara në smartphone

Wednesday, 15 January 2020 13:10
Google Play Store është gjithmonë një vend i sigurt për aplikacionet që ju mund të shkarkoni, derisa disa zhvillues inteligjentë arrijnë të genjejnë sistemin dhe…

Instagram sjell mesazhet në web

Tuesday, 14 January 2020 18:16
Duke nisur nga sot, një pjesë shumë e vogël e përdoruesve të Instagram kanë provuar të shkëmbejnë mesazhe nga versioni web i aplikacionit. Përmes një…

Instagram përmirëson Boomerang për të sfiduar efektet e TikTok

Saturday, 11 January 2020 17:08
Pesë vite pas lançimit të "Boomerang", më në fund Instagram ka vendosur të përmirësojë shërbimin me 4 efekte të reja të cilat pritet të sjellin…

TikTok shpallet i padëshiruar për ushtrinë amerikane

Thursday, 02 January 2020 00:04
Ushtarët e Ushtrisë Amerikane nuk duhet të përdorin më TikTok në asnjë smartphone në pronësi të qeverisë. Vendimi vjen pas dyshimeve se aplikacioni i kompanisë…

Zbulohen të dhënat e 267mil përdoruesve të Facebook

Saturday, 21 December 2019 16:28
Emra, numra telefoni dhe karta ID të përdorura në Facebook, shumica të shtetasve amerikanë, janë zbuluar prej dy javësh në dark web. Të dhënat konfidenciale…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo