June 08, 2023

Përdorimi i AI chatbot në Snapchat ka alarmuar prindërit dhe përdoruesit adoleshentë të platformës.

Friday, 28 April 2023 10:16
Dhe pse kishin kaluar vetëm disa orë nga prezantimi i My AI Chatbot në Snapchat, Lyndsi Lee (një mama nga Missouri) i kërkoi vajzës së…

Tashmë ju do të mund të përdorni iMessage në Windows

Thursday, 27 April 2023 09:57
Më në fund iMessage do të vijë në Windows. Microsoft lajmëroi ditën e djeshme se Phone Link for iOS ka nisur të vijë drejt përdoruesve…

TikTok po teston një opsion të ri që krijon avatars të përdoruesve përmes AI

Thursday, 27 April 2023 09:56
TikTok ka nisur të testojë një opsion të ri që i lejon pëdoruesit të krijojnë një avatar për ta vendosur si fotografi profili nëpërmjet inteligjencës…

Tashmë ju mund të përdorni adresën tuaj të WhatsApp deri në 4 smartphone të ndryshëm

Wednesday, 26 April 2023 10:47
Multi-device support do të zgjerohet akoma dhe më tepër gjatë ditëve të ardhshme në WhatsApp, duke lejuar përdoruesit të aksesojnë adresën e tyre të WhatsApp…

Reddit kërkon që kompanitë e inteligjencës artificiale të paguajnë në qoftë se përdorin përmbajtjet në platformë si burim informacioni

Thursday, 20 April 2023 10:38
Reddit e din se të dhënat që gjenden në platformë janë tepër të rëndësishme për inteligjecën artificiale, prandaj ka lajmëruar se do të ndryshojë aksesin…

Instagram do t’ju lejojë që të shtoni deri në 5 links të ndryshëm në profilin tuaj

Thursday, 20 April 2023 10:32
Pas shumë vitesh rezistencë, Instagram duket se është “dorëzuar” dhe ka vendosur që t’i plotësojë përdoruesve një nga kërkesat më kryesore: vendosja e më tepër…

WhatsApp do të prezantojë së shpejti emoji të animuara në platformë

Thursday, 20 April 2023 10:29
Së shpejti të gjithë përdoruesit e WhatsApp do të kenë mundësinë që të përdorin një shërbim të ri për të bërë bisedat e tyre me…

Ligjvënësit në Montana votojnë pro ndalimit të përdorimit të TikTok në këtë shtet

Sunday, 16 April 2023 01:53
Montana është shndërruar në shtetin e parë në SHBA që të miratojë një legjislacion për ndalimin e përdorimit të TikTok në pajisjet personale të shtetasve…
Page 4 of 103

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo