May 18, 2021

Facebook dhe Instagram njofton përdoruesit e iOS se user tracking ndihmon në aksesimin falas të tyre

Tuesday, 04 May 2021 01:16
Facebook po vazhdon fushatën kundër update-it të privatësisë në iOS 14 të Apple, duke shtuar një lajmërim se informacioni i mbledhur nga këto aplikacione “ndihmon…

Më teper se 60% e adresave në Instagram janë lidhur me Facebook Messenger

Sunday, 02 May 2021 14:12
Adoptimi i ndërveprimit midis Messenger dhe Instagram ka tejkaluar pritjet, thotë ekzekutori që drejton Messenger. “Ne jemi të impresionuar nga numri i madh i personave…

WhatsApp beta sjell speed controls për mesazhet zanore

Sunday, 02 May 2021 10:39
Disa njerëz flasin shumë shpejt. Disa të tjerë e kanë më të vështirë të shprehen. Nëse ju jeni të lodhur nga kjo mospërputhje, WhatsApp ka…

Ekipet e futbollit anglez kanë filluar një bojkotim 4-ditor të rrjeteve sociale për të protestuar kundër abuzimit online

Saturday, 01 May 2021 01:48
Ekipet angleze të futbollit dhe organizat të tjera kanë filluar mbylljen e adresave të tyre në Facebook, Twitter dhe Instagram në shenjë proteste kundër abuzimit…

Instagram Live rivalizon Clubouse me opsionin e heqjes së zërit dhe kameras

Friday, 30 April 2021 01:22
Instagram i bashkohet Facebook në rivalitetin kundrejt Clubhouse, duke update-uar kategorinë Instagram Live. Sot u prezantuan disa shërbime të reja që Live do të ofrojë,…

Microsoft po ndryshon fontin e përdorur në Office dhe kërkon ndihmën tuaj në zgjedhjen e një fonti të ri

Thursday, 29 April 2021 00:07
Microsoft ka vendosur të ndryshojë fontin e përdorur në Office vitin e ardhshëm dhe kërkon nga të gjithë ne ndihmë për të zgjedhur fontin e…

Google Assistant po “mëson” se si të aktivizohet pa komandën “Hey Google”

Wednesday, 28 April 2021 02:10
Ndryshe nga shumica e developers, shërbimet e papërfunduara shfaqen në mënyrë konstante në update-t e Google. Një menu e re “Guacamole” po shfaqet në menunë…

Shërbimi Immersive View në Zoom i bën takimet online të duken sikur jemi pranë njëri-tjetrit

Tuesday, 27 April 2021 02:14
Zoom po prezanton një shërbim të ri të quajtur Immersive View e cila do të jetë e aksesueshme nga të gjithë përdoruesit free dhe pro…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo