September 22, 2020

Twitter vulos si manipuluese videon e Trump

Monday, 09 March 2020 17:05
“Fake News” është një term mjaft i përdorur sot por zanafillën e ka sigurisht tek Donald Trump i cili gjatë kohës që ngjitej në pushtet…

Menuja e restoranteve vetëm një Google Lens larg!

Monday, 09 March 2020 13:35
Në Google I/O 2019 fuqia e Google Lens u rikonfirmua teksa Lens tregonte aftësinë për të analizuar menutë e restoranteve dhe të zë tregonte gatimet…

Si të aktivizosh WhastApp Dark Mode në iOS dhe Android

Thursday, 05 March 2020 12:27
Nga njëri smartphone tek tjetri ka diferenca, sidomos për sa i përket update. Geek Room ju lajmëroi dje se më në fund WhatsApp Dark Mode…

Twitter prezanton Stories, Spotify dhe LinkedIn në rradhë

Thursday, 05 March 2020 11:29
"Felt cute might delete later" nga captionet më të përdorura e cila çoi edhe në krijimin e posteve të përkohëshme. E prezantuar fillimisht nga Snapchat.…

Samsung dhe Spotify bëhen bashkë për zgjimin tënd të mëngjesit

Wednesday, 04 March 2020 21:45
Samsung Galaxy S20 ka filluar të mbërrijë në duart e atyre që i porositën, së bashku me përmirësimet hardware dhe software. Nga këto të fundit…

Dark Mode më në fund zbret në WhatsApp

Wednesday, 04 March 2020 11:59
Ndalo çfarëdolloj gjëje të jesh duke bërë dhe bëj update WhatsApp sepse më në fund pritjes i erdhi fundi! Dark Mode është e disponueshme! Modaliteti…

Si arriti Tinder të ishte app me më shumë fitime në 2019

Friday, 28 February 2020 09:30
Tinder, pjesë e Match Group, është aplikacioni me më shumë fitime në 2019 sipas raportit të realizuar nga App Annie. Pas Tinder, në renditje janë…

Shërbimi i ri i TikTok frikëson Mark Zuckerberg

Thursday, 20 February 2020 19:02
Siguria, sidomos ajo e fëmijëve në rrjet, është një nga faktorët kryesorë që mund të diferencojë një social media nga një tjetër. Prej kohësh TikTok…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo