June 13, 2021

Instagram mohon përdorimin e “Algoritmit” që vendos për postimet që shfaqen në feed

Wednesday, 09 June 2021 00:16
Drejtuesi i Instagram, Adam Mosseri, deklaroi përmes një postimi në blog se shumë përdorues kanë një koncept të gabuar se kompania përdor “Algoritmin” për të…

Si të çaktivizoni adresën tuaj në Facebook

Saturday, 05 June 2021 01:24
Nëse po mendoni të largoheni për një periudhë të caktuar nga rrjeti social Facebook keni gjetur artikullin e duhur. Çaktivizimi është rruga më e mirë…

Çfarë është Twitter Blue dhe a ja vlen të paguash $3 në muaj për të

Saturday, 05 June 2021 01:20
Të paguash për të përdorur një rrjet social? Kjo ide mund të duket mjaft e çuditshme, por ky është drejtimi që Twitter ka ndjekur me…

BE dhe Mbretëria e Bashkuar nisin hetimet për një mocion mosbesimi ndaj Facebook Marketplace

Saturday, 05 June 2021 01:12
Komisioni Evropian dhe rregullatorët në Mbretërinë e Bashkuar kanë nisur hetimet për një mocion mosbesimi ndaj Facebook pas shqetësimeve se shërbimi Marketplace po çrregullon padrejtësisht…

Ja si të përfitoni hapësirë të palimituar në Google Photos përjetë

Friday, 04 June 2021 01:30
Në datën 1 qershor, Google Photos bëri një ndryshim mjaft të madh, heqjen e opsionit “unlimited Google Photos storage”. Tashmë çdo fotografi që ju do…

WhatsApp thotë se një adresë do të mund të përdoret deri në 4 pajisje njëkohësisht

Friday, 04 June 2021 01:26
WhatsApp ka konfirmuar se mbështetja në disa pajisje të ndryshme do t’i shtohet versionit beta të aplikacionit, duke i lejuar përdoruesit të aksesojnë adresën e…

WhatsApp sapo lehtësoi gjetjen e sticker-it të duhur

Thursday, 03 June 2021 01:59
“Një sticker vlen sa 1 mijë fjalë.” Nuk është ekzaktësisht kjo shprehja e urtë popullore, por tregon për rëndësinë që stickers kanë në situata të…

Google e ka bërë më të vështirë që përdoruesit të gjejnë privacy settings

Monday, 31 May 2021 22:26
Dokumentet e paredaktuara në betejën ligjore në Arizona kundër Google tregojnë se kompania dhe inxhinierët e saj ishin të vetëdijshëm se e kishin bërë më…
Page 1 of 43

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo