May 29, 2020

Si të kesh një Gmail më të sigurtë, ndiq këto hapa

Saturday, 23 May 2020 15:36
Koncepti i postës elektronike ka ndryshuar me kohën, një email të duhet patjetër por ndonjëherë bëhet e vështirë të organizosh mijra mesazhe dhe opsione.Nëse je…

YouTube tashmë do të të kujtojë se ka ardhur koha për gjumë. Ja si ta aktivizosh

Thursday, 21 May 2020 13:27
E fillon me videoklipin më të fundit të Drake dhe përfundon pas 6 orësh duke parë se si përpunohet tapa e shisheve të serbatorëve të…

Gjykata e Lartë e Singaporit dënon dikë me vdekje nëpërmjet Zoom

Thursday, 21 May 2020 13:23
Nëse e ke parë filmin Ready Player One nga Spielberg, besoj se koncepti i Party Royale nga Fortnite për të zëvendësuar socializimin fizik me atë…

WhatsApp integron Messenger Rooms. Ja pamjet e para

Monday, 18 May 2020 13:26
Në kundërpërgjigje te shifrave pikante të Zoom dhe kërkesës maksimale në treg Facebook solli Messenger Rooms.Një opsion i cili krejt rastësisht ngjason në emërtim me…

Facebook blen Giphy për ta integruar në Instagram

Saturday, 16 May 2020 16:37
Ndër mënyrat online si reagojmë me njëri tjetrin GIFs janë nga më pikantet. Mund ti krijosh vetë nga materialet online ose edhe nga kamera jote,…

Facebook sjell mundësinë e reagimit me anë të avatarit tënd

Thursday, 14 May 2020 20:20
Koncepti i metaverse sa vjen e perqafohet nga më shumë kompani. Kujtojmë këtu suksesin e Fortnite Party Royale. Një avatar i cili të përfaqëson në…

Google Chrome do të të lejojë të gruposh tab-et sipas nevojës

Thursday, 14 May 2020 14:21
Puna me kompiuterin tashmë është e pashmangshme. Si për punët e zyrës, për studime apo edhe projekte personale browseri i shkretë e di se çfarë…

Instagram ofron fshirjen e shumë komenteve njëherësh, dhe opsione të tjera për të luftuar bullizmin

Tuesday, 12 May 2020 20:36
Instagrami bën ndryshime të ndjeshme të cilat do ti vijnë në ndihmë kryesisht atyre që kanë një numër të madh ndjekësish por edhe në luftën…
Page 1 of 10

Geek Room on Instagram